Ves al contingut principal

ARTICLES POPULARS

LES BEE-BOTS PODEN BALLAR!

A P-5 hem treballat amb les Bee-bots durant aquest mes fent que fessin recorreguts pas a pas o planificant-los prèviament. Per últim, entre tots hem assolit un repte molt difícil: fer que les Bee-bots ballessin una coreografia! Primer hem hagut d'introduir el codi fila a fila i comprovar que funcionés i després hem hagut de pitjar el botó GO tots alhora. A alguns ens ha sortit més bé que a d'altres i és que era molt difícil! Hem decidit que ho tornarem a intentar l'any vinent.
Mireu que bé que ballen algunes de les Bee-bots! També podeu veure les fotografies si cliqueu aquí.

PROMOCIÓ 2015-2018: ELS MILLORS MOMENTS

Després d'acompanyar-vos durant aquests anys, ens agradaria regalar-vos un recull dels vostres millors moments.

FEM DE PIZZERS

Els nens i nenes de P5 hem fet de pizzers. Ha vingut la Luci, mare de la Nelly, i ens ha ensenyat a fer les nostres pròpies pizzes, fins i tot hem fet la nostra massa!!
Quan ja estaven fetes, hem anat a la seva pizzeria que es diu Vila Montserratina on les hem posat al forn per coure i, un cop cuinades, ens les hem menjat, estaven boníssimes!!
Fotos

FEM DE QUÍMICS

Continuant amb el tema dels oficis ha vingut a explicar-nos la seva feina els pares de la  Núria de P5, la Mercè i el David, que treballen en una empresa de química. Ens han explicat mirant unes fotos quina es la seva feina i a on treballen. Després la Mercè ens ha fet màgia barrejant diferents productes químics i hem fet coses molt espectaculars.
Fotos


EMISSIÓ "M'EXPLIQUES UN CONTE?"

La propera setmana s'emetran a Ràdio Olesa els contes que vàrem anar a gravar. El dilluns 18 de juny a les 9.10 s'emetrà el conte "La rateta que escombrava l'escaleta" gravat per la classe de les girafes. El dimecres 20 de juny a la mateixa hora s'emetrà "En Tabalet" gravat pels lleons i les lleones. Podeu trobar Olesa Ràdio al dial 90.1 de la FM.