Passa al contingut principal

HORT P3

Els nens i nenes de P3 hem anat a l'hort de l'escola  i el senyor Paco ens ha donat  faves per tastar. UMMM QUÈ BONES!!!
Per mirar les fotos cliqueu aquí.


ARTICLES POPULARS

LA CLASSE DELS TIGRES FA ROBÒTICA

Aquesta setmana hem començat a fer robòtica. Primer hem recordat entre tots les normes i com fer anar els robots, després hem practicat i per últim hem fet una rotllana per explicar què havíem après. Per exemple, ja sabem com connectar el nostre robot a la tablet sense equivocar-nos, com controlar la velocitat, com enregistrar la nostra veu per a que la reprodueixi el robot, fer sons, etc. Cliqueu aquí.

LA LLEGENDA DE SANT JORDI

ELS NENS I NENES DE P3 A L'HORA DE PSICOMOTRICITAT HEM REPRESENTAT LA LLEGENDA DE SANT JORDI. PER MIRAR TOTES LES FOTOS CLIQUEU AQUÍ .

L'ARBRE DE NADAL

Els nens i nenes d'Educació infantil ens hem barrejats per fer un taller de plàstica per decorar el passadís de Nadal. Mireu quin arbre més divertit hem fet!!! Fotos

PROGRAMEM AMB LES BEE- BOTS

Durant aquest mes hem treballat amb les Bee-Bots diferents recorreguts. Primer hem fet els recorreguts pas a pas. Després, hem anat pensant cadascun dels moviments i utilitzant unes cartes per recordar-los. Amb ajuda de les cartes hem pogut programar les Beebots. Finalment, també les hem utilitzat a la classe anglès per anar a trobar l'Old Mac Donald. Podeu mirar les fotografies aquí.

DIA/NIT

A l'àrea de Descoberta de l'Entorn a P4 hem treballat el dia i la nit. Amb les fotos que hem buscat a casa amb ajuda dels pares hem fet un mural. Hem après moltes coses sobre el dia i la nit.