Passa al contingut principal

CLASSE DE LA LLUNA

Els nens i nenes de P3 som la classe de la lluna. Mireu quines llunes més maques!
Cliqueu aquí
.

ARTICLES POPULARS

OUR WEEKEND

The Fairy Mary and Cookie have been visiting our students during the weekend. They tell us what they have done together.

La Fada Mary i el Cookie han estat visitant els nostres alumnes durant el cap the setmana. Ells i elles ens expliquen què han fet plegats.
P4P5

SORTIDA CAIXAFORUM

Els nens i nenes d'Educació Infantil hem anat d'excursió al CaixaForum i hem fet dos tallers. Un relacionat amb l'artista Sol Lewitt , el qual havien treballat anteriorment a l'escola i un altre de música a la cuina. En aquest últim taller a través d'un conte i amb estris de la cuina hem fet música.
Fotos

LA CLASSE DELS TIGRES FA ROBÒTICA

Aquesta setmana hem començat a fer robòtica. Primer hem recordat entre tots les normes i com fer anar els robots, després hem practicat i per últim hem fet una rotllana per explicar què havíem après. Per exemple, ja sabem com connectar el nostre robot a la tablet sense equivocar-nos, com controlar la velocitat, com enregistrar la nostra veu per a que la reprodueixi el robot, fer sons, etc.
Cliqueu aquí.

DIJOUS GRAS

Els nens i nenes d'Educació Infantil hem celebrat el Dijous Gras jugan al pati dels grans i després per recuperar forces hem  menjat coca i xocolata. Què bona!
Fotos

TERCERA CONSIGNA CARNESTOLTES

EL DIJOUS 28 FEM LA TERCERA ORDRE DEL CARNESTOLTES.
FOTOS