Ves al contingut principal

RETALLEM

Els Cocodrils i els Dofins hem retallat papers amb colors de la tardor  per fer un quadre.
Mireu fotos

ARTICLES POPULARS

DIADA DE SANT JORDI

A l’escola hem celebrat la diada de Sant Jordi, al matí hem anat al gimnàs de l’escola a veure la representació de la llegenda de Sant Jordi en anglès que han fet els nens i nenes de primària. Després  al lliurement  de premis. I a la tarda hem fet tallers al pati: pintar amb guixos al terra, el collage d’un drac, plastilina i castells i torres amb capses. Els pares ens han ajudat a fer torres molt altes amb les capses. Ha estat molt divertit pels nens/es i pels pares. Fotos

FEM DE FOTÒGRAFS

Les girafes i els lleons, anant a l'ambient del restaurant, ens hem adonat que no hi ha cap lloc on posi els menjars que poden demanar i hem decidit fer una carta amb plats del dia, postres, entrepans, begudes i berenars. Per començar, uns hem fet de xefs i d'altres de fotògrafs. Els cuiners i les cuineres preparaven els plats i els fotògrafs i les fotògrafes havien de fer les fotografies amb els ipads mirant que quedessin ben centrades per posar-les a la carta. Estem fets uns professionals de la cuina i de la fotografia!!! FOTOS ACTIVITAT  FOTOS MENJARS

MR. CROCODILE SONG

Hem introduït el tema "Wild animals" amb aquesta cançó.

LLIURE CIRCULACIÓ

A P5 hem fet un matí de lliure circulació a on els nens/es podien anar canviant de racó lliurement. Els racons proposats eren: lego, construccions de fustes i animals, plastilina, memory d'animals amb la PDI, sudokus, mandales amb elements naturals (petxines, pedretes, petites branques...),  i dos racons  per fer petites escultures.
I també van tenir l'oportunitat de passar per diferents jocs de taula treballats anteriorment: bingo, jocs de cartes i dómino.
Fotos

TALLERS DE SANT JORDI

A educació infantil hem barrejat P3, P4 i P5 per fer, amb ajuda de les famílies, els tallers de Sant Jordi.  Els tallers són: brotxeta de fruita amb els colors de la senyera, pasta de sal i rosa amb plastilina. Moltes gràcies a les mares voluntàries! Cliqueu aquí.