Passa al contingut principal

RACONS DE TREBALL

Els nens i nenes de la classe dels cocodrils i dels dofins ens barregem per fer racons de treball. Aquesta setmana hem fet racó de matemàtiques (grafia-quantitat), llengua les vocals amb els fruits de la tardor i picar paraules, hem experimentat amb tubs i bales i hem construït amb el LEGO.
Fotos

ARTICLES POPULARS

PUZLE TRANSPORT P4

Els taurons han composat aquest puzle de vaixell que han fet durant diferents sessions. Han  realitzat diferents accions cronològiques com pintar, retallar, muntar, enganxar, emmarcar i envernissar per tal de dur a terme aquesta manualitat. Podem afegir que estem treballant els transports i aquest és un d'ells, dins l'apartat dels marítims.
Fotos


SORTIDA PLATJA DE CASTELLDEFELS

Els nens i nenes de P3 i P4 hem participat de la IV Trobada Lúdica Educació Infantil  a  la platja de Castelldefels. En aquesta trobada hem coincidit amb diferents escoles del Baix Llobregat. Alguns jocs que hem fet han estat: les estàtues, transport d'aigua amb gots, paracaigudes, castell de sorra... Fotos P3-P4
Els nens i nenes de P5 hem fet la nostra Jornada Lúdica a la platja de Castelldefels organitzada per la mestra de psicomotricitat. I hem rebut la nostra medalla. També ens hem convertit en mariners i pirates en un vaixell de fusta. Fotos P5

FI DE CURS AL PATI

A Educació infantil ens hem acomiadat del curs amb un esmorzar al pati i amb la festa de l'aigua. Ens hem divertit molt!!!
Fotos

EXPERIMENTEM AMB L'AIGUA

A P4 continuem fent experiments. Ara ens ha tocat amb l'aigua i ens ho hem passat superbé.
 Mireu aquí 


PROGRAMEM LLUMS INTERMITENTS

Hem fet que els robots encenguin i apaguin les llums com les ambulàncies o els cotxes de policia.
Cliqueu aquí