Ves al contingut principal

TRAÇ P3

Els nens i nenes de la classe del Sol treballem el traç.
Mireu les fotos aquí

ARTICLES POPULARS

ESTRENEM CIRCUÏT!!!

Hem començat un nou curs i ha estat un mati tot ple d'emocions. Després d'esmorzar, quan hem sortit al pati, ens hem trobat una sorpresa: un circuït per les motos amb carreteres, fletxes, senyals, rotondes, passos de vianants... També hem pogut gaudir del sorral amb les pales i les galledes. Mireu què bé ens ho hem passat! FOTOS

ENS FEM GRANS!

Els nens i les nenes de P3 ja anem a l'escola. Mireu quantes coses hi fem i què bé ens ho passem!!!Fotos

ESTILS MUSICALS

Aquest any hem decorat l'escola amb diferents estils musicals. Mireu que maca està!! 

P5 ANEM A LA BIBLIOTECA

El passat dijous, els nens i nenes de P5 vam anar a la biblioteca del poble, a on les bibliotecàries ens van explicar com funciona la biblioteca i el Pau dos contes: El biblioburro i La flor romanial.
Mireu que bé ens ho hem passat!!!
Fotos

ELS OFICIS

Els nens i les nenes de P5 estem estudiant els oficis i les  famílies ens esteu ajudant venint a explicar les vostres feines: instrumentadora quirúrgica, maquinista de tren, dissenyador de peces de cotxe, cambrera, auxiliar d'infermeria i militar són les professions que ens heu vingut a explicar. Alguns han proposat activitats per vivenciar la professió com, per exemple, un entrenament militar, unes primeres cures, portar la safata de cambrera, com moure un malalt, etc. Gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració.  Podeu mirar totes les fotografies clicant aquí.