Passa al contingut principal

BEE- BOTS A P5

Hem après a programar les Bee-Bots en català i també en anglès.

ARTICLES POPULARS

OUR WEEKEND

The Fairy Mary and Cookie have been visiting our students during the weekend. They tell us what they have done together.

La Fada Mary i el Cookie han estat visitant els nostres alumnes durant el cap the setmana. Ells i elles ens expliquen què han fet plegats.
P4P5

SORTIDA CAIXAFORUM

Els nens i nenes d'Educació Infantil hem anat d'excursió al CaixaForum i hem fet dos tallers. Un relacionat amb l'artista Sol Lewitt , el qual havien treballat anteriorment a l'escola i un altre de música a la cuina. En aquest últim taller a través d'un conte i amb estris de la cuina hem fet música.
Fotos

LA CLASSE DELS TIGRES FA ROBÒTICA

Aquesta setmana hem començat a fer robòtica. Primer hem recordat entre tots les normes i com fer anar els robots, després hem practicat i per últim hem fet una rotllana per explicar què havíem après. Per exemple, ja sabem com connectar el nostre robot a la tablet sense equivocar-nos, com controlar la velocitat, com enregistrar la nostra veu per a que la reprodueixi el robot, fer sons, etc.
Cliqueu aquí.

DIJOUS GRAS

Els nens i nenes d'Educació Infantil hem celebrat el Dijous Gras jugan al pati dels grans i després per recuperar forces hem  menjat coca i xocolata. Què bona!
Fotos

TERCERA CONSIGNA CARNESTOLTES

EL DIJOUS 28 FEM LA TERCERA ORDRE DEL CARNESTOLTES.
FOTOS