Passa al contingut principal

BEE- BOTS A P5

Hem après a programar les Bee-Bots en català i també en anglès.

ARTICLES POPULARS

LA LLUNA P3

Els nens/es de p3 hem començat a treballar el nom de la nostra classe "La lluna", tot relacionat amb l'eix transversal que treballem des de l' escola "L'univers", ja  que aquest any celebrem els 50  anys de l'arribada de l'home a la lluna.
Fotos

EXPERIMENT: SURA O S'ENFONSA

Els nens i nenes de P4 hem comprovat que hi ha objectes que suren amb l’aigua i uns altres que s’enfonsen. Fotos

LA CLASSE DELS TIGRES FA ROBÒTICA

Aquesta setmana hem començat a fer robòtica. Primer hem recordat entre tots les normes i com fer anar els robots, després hem practicat i per últim hem fet una rotllana per explicar què havíem après. Per exemple, ja sabem com connectar el nostre robot a la tablet sense equivocar-nos, com controlar la velocitat, com enregistrar la nostra veu per a que la reprodueixi el robot, fer sons, etc.
Cliqueu aquí.

OUR WEEKEND

The Fairy Mary and Cookie have been visiting our students during the weekend. They tell us what they have done together.

La Fada Mary i el Cookie han estat visitant els nostres alumnes durant el cap the setmana. Ells i elles ens expliquen què han fet plegats.
P4P5

JOCS AL PATI

Ela alumnes d'educació infantil hem gaudit al pati dels jocs que ahir els nens i nenes de P3 van compartir amb els nens i nenes de la llar d'infants La Baldufa.
Fotos