Passa al contingut principal

BEE- BOTS A P5

Hem après a programar les Bee-Bots en català i també en anglès.

ARTICLES POPULARS

PUZLE TRANSPORT P4

Els taurons han composat aquest puzle de vaixell que han fet durant diferents sessions. Han  realitzat diferents accions cronològiques com pintar, retallar, muntar, enganxar, emmarcar i envernissar per tal de dur a terme aquesta manualitat. Podem afegir que estem treballant els transports i aquest és un d'ells, dins l'apartat dels marítims.
Fotos


RACÓ CREATIU

Els nens/es   de la classe de la lluna, han fet un taller on cada nen ha plasmat en paper la seva pròpia creativitat, fen servir ceres toves com a material.
Fotos


CONSTRUIM AMB MATERIAL DE RECICLATGE

A P5 estem treballant els cossos geomètrics: cub, esfera, cilindre i prisma. I amb objectes que hem trobat a la classe i hem portat de casa hem fet arquitectura reciclada. Mireu quines bones idees tenim.
Fotos

RECICLEM PAPER

En diferents sessions repartides durant tres setmanes, els taurons han fet paper reciclat a partir del paper sobrant que ha anat a parar a la paperera de paper. Primerament hem trencat el paper a trossets molt petits i l´hem dipositat dins d´una safata amb aigua i pintura del color pertinent. Un cop teniem la pasta ben homogénea li hem donat forma,  hem esperat a que estigués ben seca, i finalment l´hem decorat. Esperem que us agradi!!


Fotos

EL RACÓ DE LES EMOCIONS

Els lleons i les girafes hem treballat plegats per crear un racó de les emocions compartit per les dues classes. L'anem modificant en funció de les nostres necessitats i a mesura que anem aprofundint en les diferents emocions ( alegria, tristesa, calma, ira, amor, por).