Passa al contingut principal

GRADUACIÓ P5

Els nens i les nenes de P5 acaben l'etapa d'Educació Infantil. L'any vinent comencen la Primària i, per això, els hem preparat aquest acte de reconeixement.
Mireu tot el reportatge aquí.


ARTICLES POPULARS

LA CLASSE DELS TIGRES FA ROBÒTICA

Aquesta setmana hem començat a fer robòtica. Primer hem recordat entre tots les normes i com fer anar els robots, després hem practicat i per últim hem fet una rotllana per explicar què havíem après. Per exemple, ja sabem com connectar el nostre robot a la tablet sense equivocar-nos, com controlar la velocitat, com enregistrar la nostra veu per a que la reprodueixi el robot, fer sons, etc. Cliqueu aquí.

LA LLEGENDA DE SANT JORDI

ELS NENS I NENES DE P3 A L'HORA DE PSICOMOTRICITAT HEM REPRESENTAT LA LLEGENDA DE SANT JORDI. PER MIRAR TOTES LES FOTOS CLIQUEU AQUÍ .

L'ARBRE DE NADAL

Els nens i nenes d'Educació infantil ens hem barrejats per fer un taller de plàstica per decorar el passadís de Nadal. Mireu quin arbre més divertit hem fet!!! Fotos

PROGRAMEM AMB LES BEE- BOTS

Durant aquest mes hem treballat amb les Bee-Bots diferents recorreguts. Primer hem fet els recorreguts pas a pas. Després, hem anat pensant cadascun dels moviments i utilitzant unes cartes per recordar-los. Amb ajuda de les cartes hem pogut programar les Beebots. Finalment, també les hem utilitzat a la classe anglès per anar a trobar l'Old Mac Donald. Podeu mirar les fotografies aquí.

DIA/NIT

A l'àrea de Descoberta de l'Entorn a P4 hem treballat el dia i la nit. Amb les fotos que hem buscat a casa amb ajuda dels pares hem fet un mural. Hem après moltes coses sobre el dia i la nit.