Ves al contingut principal

SETMANA DE LA CIÈNCIA

PRIMER DIA
Durant aquesta setmana, tota l'escola farem la Setmana de la Ciència. A infantil, hem barrejat els alumnes de P3, P4 i P5 per realitzar diferents experiments durant els tres primers dies.

Experiments:

- FEM TÈMPERA CASOLANA. Hem barrejat farina, sal, aigua i colorant per crear la nostra tèmpera. Hem fet murals amb els colors.

- EL DESGLAÇ. Hem hagut de treure els objectes que hi havia dins del gel. Primer hem fet hipòtesis i les hem dut a terme.Hem posat el gel al sol, hem picat per trencar-lo, l'hem posat en aigua freda i aigua calenta. Hem vist que el millor mètode és l'aigua calenta.

- CENTRIFUGAT DE PINTURA. Hem agafat 4 colors i els hem posat a la centrifugadora. Voleu saber què ha passat? Mireu les fotos.ARTICLES POPULARS

COSMOCAIXA

Els alumnes d'infantil hem anat al cosmocaixa. Allà hem fet activitats molt divertides i ens ho hem passat molt bé mentre observàvem i experimentàvem: el bosc inundat, els dinosaures, els diferents estats de l'aigua, etc.

També hem fet diferents tallers: P3 i P4 hem fet el taller Descobrim el Planetari i P5 el Toca-toca.

Podeu veure què hem fet en els següents enllaços:

Fotos P3 i P4

Fotos P5


FEM CAGAR EL TIÓ

Hem fet cagar al Tió i ens ha cagat: xocolatines, torrons i neules. Què bones!!!!


Fotos P4Fotos P5Fotos P3


UNA SORPRESA A P3 IP4

Avui els nens i les nenes de P3 i P4 hem escoltat un conte del pare Noel molt xulo, que ens ha explicat la mare del Zéus. Entre tots hem desitjat que en vingués un de cop i volta...

Mireu les fotos, perquè ens hem quedat glaçats!!! Els pare Noel ens ha visitat a l’escola, i ens ha portat un detall molt especial.

Moltes Gracies per aquests moments.