Ves al contingut principal

SETMANA DE LA CIÈNCIA

PRIMER DIA
Durant aquesta setmana, tota l'escola farem la Setmana de la Ciència. A infantil, hem barrejat els alumnes de P3, P4 i P5 per realitzar diferents experiments durant els tres primers dies.

Experiments:

- FEM TÈMPERA CASOLANA. Hem barrejat farina, sal, aigua i colorant per crear la nostra tèmpera. Hem fet murals amb els colors.

- EL DESGLAÇ. Hem hagut de treure els objectes que hi havia dins del gel. Primer hem fet hipòtesis i les hem dut a terme.Hem posat el gel al sol, hem picat per trencar-lo, l'hem posat en aigua freda i aigua calenta. Hem vist que el millor mètode és l'aigua calenta.

- CENTRIFUGAT DE PINTURA. Hem agafat 4 colors i els hem posat a la centrifugadora. Voleu saber què ha passat? Mireu les fotos.ARTICLES POPULARS

FESTA DE L'AIGUA

Avui hem celebrat l'últim dia d'escola. Hem menjat coca amb xocolata per agafar força abans de començar amb la festa de l'aigua, que hem acabat ben xops. I després ens hem menjat un gelat.
BON ESTIU!!!

Fotos


EN PINOTXO

Avui hem escoltat a Ràdio Olesa el conte d'En Pinotxo que els elefants i les elefantes vam anar a gravar el mes de febrer. Ens podeu sentir clicant aquí.

ESTEM PREPARANT ELS BALLS

Fa molts dies que estem molt enfeinats i il·lusionats preparant els balls de fi de curs, Esperem que el dia 20 de juny al Teatre de la Passió us ho passeu molt bé veient com ballem.