Ves al contingut principal

SORTIDA PLATJA DE CASTELLDEFELS

Els nens i nenes de P3 i P4 hem paricipat de la II Trobada Comarcal Lúdica a  la platja de Castelldefels. En aquesta trobada hem coincidit amb diferents escoles del Baix LLobregat i entre elles  el Puigventós. Els realitzats han estat:
Les estàtues, encerta el cercle, segueix el rei, anelles cooperatives, anem a ballar!!, caçadors i tortugues, desplaçaments amb pilotes, la granja, paracaigudes gegant, transport d'aigua amb gots i castells de sorra.
Tot i que feia molta calor hem jugat amb nens i nenes d'altres escoles i ens hem divertit molt!!!

Fotos


ARTICLES POPULARS

DIA DE LA PAU

Avui hem fet diferents activitats per celebrar el dia de la Pau i la No Violència. Cada classe ha fet un colom amb un missatge a dins. Hem sortit al pati i hem fet una rotllana gran amb tots els nens i nenes de l'escola. Després hem sentit un manifest llegit pels alumnes de sisè. Quan han acabat, un representant de  cada classe ha anat al centre de la rotllana amb el colom de la classe i hem llegit els nostres missatges. Hem acabat l'acte cantant tots junts l'Himne de l'alegria.  Un cop a les classes, hem punxat un colom i l'hem decorat com volíem i hi hem escrit paraules boniques per emportar-nos-el a casa.  Que acabeu de passar un molt bon dia de la Pau!!! Fotos

ANEM ELEGANTS

Els nens i les nenes d'Educació Infantil hem fet cas al rei Carnestoltes i hem vingut ben elegants per ballar un vals. Mireu que bé que ho fem!

I recordeu la consigna per demà:
Si el rei o la reina del ball vols ser,
amb una corona, de bon matí, et veuré.
Fotos


BALLEM EL VALS

Els lleons i les girafes ballem el vals superbé. No us ho creieu? Mireu, mireu!
També tenim fotos! Cliqueu aquí.