Ves al contingut principal

SORTIDA PLATJA DE CASTELLDEFELS

Els nens i nenes de P3 i P4 hem paricipat de la II Trobada Comarcal Lúdica a  la platja de Castelldefels. En aquesta trobada hem coincidit amb diferents escoles del Baix LLobregat i entre elles  el Puigventós. Els realitzats han estat:
Les estàtues, encerta el cercle, segueix el rei, anelles cooperatives, anem a ballar!!, caçadors i tortugues, desplaçaments amb pilotes, la granja, paracaigudes gegant, transport d'aigua amb gots i castells de sorra.
Tot i que feia molta calor hem jugat amb nens i nenes d'altres escoles i ens hem divertit molt!!!

Fotos


ARTICLES POPULARS

ELS PRIMERS DIES DE P3

Els nens i les nenes de P3 estem descobrint moltes coses noves a mida que passen els dies i ens ho passem molt bé mentre juguem amb les mestres i els companys/es que estem coneixent.

Si mireu les fotos podeu veure que comencem a fer rutines, juguem al pati, pintem...


UN TAURÓ A LA CLASSE

La mare de l'Oscar de la classe dels taurons ens ha portat un cap de tauró i un altre de peix espasa. Els hem tocat i comparat i hem vist, entre d'altres coses, que el peix espasa no té dents ni llengua i el tauró sí. Ens ha agradat tant que ho hem volgut compartir amb els altres nens i nenes de l'escola que han vingut a veure-ho a la nostra classe. Moltes gràcies a l'Eli i al Martí que han aconseguit aquests fantàstics caps.  Fotos


DIA SENSE COTXES

Els nens i les nenes de P5 hem participat de l'activitat proposada per la policia local d'Olesa amb motiu del dia sense cotxes.

Després de presentar-nos, hem fet un joc per prendre consciència de la figura del vianant i dels cotxes.

Al final, amb ajuda del policia hem reflexionat i hem reflectit en un dibuix els diferents elements que fan que la circulació de cotxes i de persones sigui el més cívica possible.

Hem tornat a l'escola molt contents amb els regalets fets per la policia local: una gorra i un cinturó per al cotxe.

Moltes gràcies!!!!!

Fotos