Ves al contingut principal

SORTIDA PLATJA DE CASTELLDEFELS

Els nens i nenes de P3 i P4 hem paricipat de la II Trobada Comarcal Lúdica a  la platja de Castelldefels. En aquesta trobada hem coincidit amb diferents escoles del Baix LLobregat i entre elles  el Puigventós. Els realitzats han estat:
Les estàtues, encerta el cercle, segueix el rei, anelles cooperatives, anem a ballar!!, caçadors i tortugues, desplaçaments amb pilotes, la granja, paracaigudes gegant, transport d'aigua amb gots i castells de sorra.
Tot i que feia molta calor hem jugat amb nens i nenes d'altres escoles i ens hem divertit molt!!!

Fotos


ARTICLES POPULARS

SANTA CECÍLIA

A l'escola hem celebrat SantaCecília, dia de la Música. Al gimnàs  hem anat a escoltar dos concerts un fet per dos membres de la Coral de Sant Vicenç que ens van interpretar algunes cançons molt conegudes i també va cantar una, la Núria mestra de P4. I l'altre concert ha estat fet pels mestres de música de l'escola i dos mestres de l'Escola de Música, ens han ensenyat els instruments musicals també ens han interpretat i cantant cançons molts conegudes fins i tot hem pogut ballar. Mireu que bé ens ho hem passat!!! Fotos


FEM PSICOMOTRICITAT P5

Els lleons i les girafes de P5 hem pogut gaudir d'una sessió de psicomotricitat ben especial. Tots junts hem gaudit d'una tarda en el gimnàs realitzant diferents jocs en els 4 racons que l'Alexandra havia preparat per nosaltres.
Mireu les fotos, ens ho hem passat genial!!

WHAT DO YOU WANT FOR CHRISTMAS?

What do you want for Christmas? A train? A rocket? A robot? A teddy bear?