Ves al contingut principal

EMISSIÓ "M'EXPLIQUES UN CONTE?"

La propera setmana s'emetran a Ràdio Olesa els contes que vam anar a gravar. El dia 13 de juny a les 10.10 s'emetrà el conte d'En Patufet gravat per la classe dels cangurs. El dijous 15 de juny a la mateixa hora s'emetrà en Pinotxo gravat pels elefants i les elefantes. Podeu trobar Olesa Ràdio al dial 90.1 de la FM.

ARTICLES POPULARS

SANTA CECÍLIA

A l'escola hem celebrat SantaCecília, dia de la Música. Al gimnàs  hem anat a escoltar dos concerts un fet per dos membres de la Coral de Sant Vicenç que ens van interpretar algunes cançons molt conegudes i també va cantar una, la Núria mestra de P4. I l'altre concert ha estat fet pels mestres de música de l'escola i dos mestres de l'Escola de Música, ens han ensenyat els instruments musicals també ens han interpretat i cantant cançons molts conegudes fins i tot hem pogut ballar. Mireu que bé ens ho hem passat!!! Fotos


WHAT DO YOU WANT FOR CHRISTMAS?

What do you want for Christmas? A train? A rocket? A robot? A teddy bear?

FEM PSICOMOTRICITAT P5

Els lleons i les girafes de P5 hem pogut gaudir d'una sessió de psicomotricitat ben especial. Tots junts hem gaudit d'una tarda en el gimnàs realitzant diferents jocs en els 4 racons que l'Alexandra havia preparat per nosaltres.
Mireu les fotos, ens ho hem passat genial!!