Ves al contingut principal

ESTEM PREPARANT ELS BALLS

Fa molts dies que estem molt enfeinats i il·lusionats preparant els balls de fi de curs, Esperem que el dia 20 de juny al Teatre de la Passió us ho passeu molt bé veient com ballem.

ARTICLES POPULARS

DIADA DE SANT JORDI

A l’escola hem celebrat la diada de Sant Jordi, al matí hem anat al gimnàs de l’escola a veure la representació de la llegenda de Sant Jordi en anglès que han fet els nens i nenes de primària. Després  al lliurement  de premis. I a la tarda hem fet tallers al pati: pintar amb guixos al terra, el collage d’un drac, plastilina i castells i torres amb capses. Els pares ens han ajudat a fer torres molt altes amb les capses. Ha estat molt divertit pels nens/es i pels pares. Fotos

FEM DE FOTÒGRAFS

Les girafes i els lleons, anant a l'ambient del restaurant, ens hem adonat que no hi ha cap lloc on posi els menjars que poden demanar i hem decidit fer una carta amb plats del dia, postres, entrepans, begudes i berenars. Per començar, uns hem fet de xefs i d'altres de fotògrafs. Els cuiners i les cuineres preparaven els plats i els fotògrafs i les fotògrafes havien de fer les fotografies amb els ipads mirant que quedessin ben centrades per posar-les a la carta. Estem fets uns professionals de la cuina i de la fotografia!!! FOTOS ACTIVITAT  FOTOS MENJARS

MR. CROCODILE SONG

Hem introduït el tema "Wild animals" amb aquesta cançó.

LLIURE CIRCULACIÓ

A P5 hem fet un matí de lliure circulació a on els nens/es podien anar canviant de racó lliurement. Els racons proposats eren: lego, construccions de fustes i animals, plastilina, memory d'animals amb la PDI, sudokus, mandales amb elements naturals (petxines, pedretes, petites branques...),  i dos racons  per fer petites escultures.
I també van tenir l'oportunitat de passar per diferents jocs de taula treballats anteriorment: bingo, jocs de cartes i dómino.
Fotos

TALLERS DE SANT JORDI

A educació infantil hem barrejat P3, P4 i P5 per fer, amb ajuda de les famílies, els tallers de Sant Jordi.  Els tallers són: brotxeta de fruita amb els colors de la senyera, pasta de sal i rosa amb plastilina. Moltes gràcies a les mares voluntàries! Cliqueu aquí.