Ves al contingut principal

EL MONSTRE DE COLORS

A P5 a l'hora del conte ha vingut l'Estela, mare de la Beth, i totes dues ens han exlicat "El monstre de colors". També ens ha regalat una boleta de llana de color rosa, que representa l'emoció de l'amor. Quan ha marxat l'Estela hem pintat un monstre amb el color d'una emoció. Ens agradat molt el conte i ens ho hem passat molt bé!
FotosARTICLES POPULARS

EASTER

Els taurons i les girafes hem estat treballant la festa d'Easter. Hem après una cançó, hem decorat amb la tablet els nostres "Easter eggs", hem jugat a un "table game" i al joc "Where's my Easter egg?". Per celebrar la festa, hem anat al parc del llac a buscar "Easter eggs" amb els companys i les companyes de 3r i 4t de Primària. Després hem fet el joc "egg rolling" i hem menjat "chocolate eggs" que ens ha portat "Easter Bunny". Ens ho hem passat genial!!! Ens encanta aquesta festa!!! Podeu mirar les fotos o el vídeo.  Happy Easter!!!

FEM LA MONA DE PASQUA

Els nens i nenes d'educació infantil acabem el trimestre fent i menjant la mona de pasqua.
Què bona!!

Fotos P3-P4
Fotos P5

P5 ANEM A MÚSICA

Els nens i nenes de P5 tots els dimarts anem amb el Pep a l'aula de música. Aprenem molt i ens ho passem genial!!
Fotos

ENS EXPLICA UN CONTE LA MARE DE L'ARNAU

A l’hora del conte ha vingut l’Eila, mare de l’Arnau, i ens ha explicat“Quin gust té la lluna”. També ens ha portat una girafa i un lleó per pintar, per fer un titella. El conte ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé!! Fotos

TALLERS DE SANT JORDI

A educació infantil hem barrejat P3, P4 i P5 per fer, amb ajuda de les famílies, els tallers de Sant Jordi.  Els tallers són: brotxeta de fruita amb els colors de la senyera, pasta de sal i rosa amb plastilina. Moltes gràcies a les mares voluntàries! Cliqueu aquí.