Ves al contingut principal

SANTA CECÍLIA


A l'escola hem celebrat Santa Cecília, dia de la Música. Al gimnàs  hem anat a escoltar dos concerts un fet per dos membres de la Coral de Sant Vicenç que ens van interpretar algunes cançons molt conegudes i també va cantar una, la Núria mestra de P4. I l'altre concert ha estat fet pels mestres de música de l'escola i dos mestres de l'Escola de Música, ens han ensenyat els instruments musicals també ens han interpretat i cantant cançons molts conegudes fins i tot hem pogut ballar. Mireu que bé ens ho hem passat!!!

ARTICLES POPULARS

EASTER

Els taurons i les girafes hem estat treballant la festa d'Easter. Hem après una cançó, hem decorat amb la tablet els nostres "Easter eggs", hem jugat a un "table game" i al joc "Where's my Easter egg?". Per celebrar la festa, hem anat al parc del llac a buscar "Easter eggs" amb els companys i les companyes de 3r i 4t de Primària. Després hem fet el joc "egg rolling" i hem menjat "chocolate eggs" que ens ha portat "Easter Bunny". Ens ho hem passat genial!!! Ens encanta aquesta festa!!! Podeu mirar les fotos o el vídeo.  Happy Easter!!!

FEM LA MONA DE PASQUA

Els nens i nenes d'educació infantil acabem el trimestre fent i menjant la mona de pasqua.
Què bona!!

Fotos P3-P4
Fotos P5

P5 ANEM A MÚSICA

Els nens i nenes de P5 tots els dimarts anem amb el Pep a l'aula de música. Aprenem molt i ens ho passem genial!!
Fotos

ENS EXPLICA UN CONTE LA MARE DE L'ARNAU

A l’hora del conte ha vingut l’Eila, mare de l’Arnau, i ens ha explicat“Quin gust té la lluna”. També ens ha portat una girafa i un lleó per pintar, per fer un titella. El conte ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé!! Fotos

TALLERS DE SANT JORDI

A educació infantil hem barrejat P3, P4 i P5 per fer, amb ajuda de les famílies, els tallers de Sant Jordi.  Els tallers són: brotxeta de fruita amb els colors de la senyera, pasta de sal i rosa amb plastilina. Moltes gràcies a les mares voluntàries! Cliqueu aquí.