Passa al contingut principal

DIA DE LA PAU

Avui hem fet diferents activitats per celebrar el dia de la Pau i la No Violència. Cada classe ha fet un colom amb un missatge a dins. Hem sortit al pati i hem fet una rotllana gran amb tots els nens i nenes de l'escola. Després hem sentit un manifest llegit pels alumnes de sisè. Quan han acabat, un representant de  cada classe ha anat al centre de la rotllana amb el colom de la classe i hem llegit els nostres missatges. Hem acabat l'acte cantant tots junts l'Himne de l'alegria. 
Un cop a les classes, hem punxat un colom i l'hem decorat com volíem i hi hem escrit paraules boniques per emportar-nos-el a casa. 
Que acabeu de passar un molt bon dia de la Pau!!!

ARTICLES POPULARS

PINTEM AMB ELS COLORS DE L'HIVERN

A P5 estem treballant els colors de l'hivern i hem fet un quadre amb pintura. Estem fet uns artistes. Fotos

LA CLASSE DELS TIGRES FA ROBÒTICA

Aquesta setmana hem començat a fer robòtica. Primer hem recordat entre tots les normes i com fer anar els robots, després hem practicat i per últim hem fet una rotllana per explicar què havíem après. Per exemple, ja sabem com connectar el nostre robot a la tablet sense equivocar-nos, com controlar la velocitat, com enregistrar la nostra veu per a que la reprodueixi el robot, fer sons, etc. Cliqueu aquí.

PSICOMOTRICITAT

La psicomotricitat és molt important als primers anys de vida de l'infant, ja que els aprenentatges es produeixen a través del moviment i de les experències amb l'entorn. També treballem  i reforcem a l'hora de psicomotricitat conceptes ja treballats anteriorment a l'aula: geometria, concepetes matemàtics, esquema corporal... Aprenem i ens divertim al mateix temps!. Fotos P5 Fotos P3

BEE- BOTS A P5

Hem après a programar les Bee-Bots en català i també en anglès.

DIA/NIT

A l'àrea de Descoberta de l'Entorn a P4 hem treballat el dia i la nit. Amb les fotos que hem buscat a casa amb ajuda dels pares hem fet un mural. Hem après moltes coses sobre el dia i la nit.