Passa al contingut principal

FEM PARLAR ELS ROBOTS

Hem fet parlar als robots entre ells. Primer, per grups hem pensat el que diria cada robot i ho hem escrit. Després, hem gravat les nostres veus
i ho hem enviat a cada robot. Finalment hem anat donant l'ordre a cada robot per què anès parlant quan li tocava.
Cliqueu aquí.ARTICLES POPULARS

SORTIDA A LA GRANJA

Els nens i nenes d'Educació Infantil hem anat d'excursió a la granja Can Pidelaserra, hem treballat la tardor, hem ajudat al pastor a buscar l'ovella que havia perdut al bosc i hem fet les feines del granger. També hem fet un passeig amb carro amb la Pepa.
Fotos

CONCERT DE SANTA CECILIA

A l'escola el dia 22 de novembre hem celebrat Santa Cecília,  patrona de la música. L'Eugènia, mestra de música, i el Miquel Àngel ens han fet un concert fent un viatge pels diferents continents  per donar a conèixer instruments i cançons d'arreu del món.
Fotos

TITELLES

En diferents sessions els taurons han fet les titelles dels contes de la caputxeta, els tres ossos i els tres porquets. Finalment hem representat grupalment el teatre de titelles davant de la classe.
FOTOS

RECICLEM PAPER

En diferents sessions repartides durant tres setmanes, els taurons han fet paper reciclat a partir del paper sobrant que ha anat a parar a la paperera de paper. Primerament hem trencat el paper a trossets molt petits i l´hem dipositat dins d´una safata amb aigua i pintura del color pertinent. Un cop teniem la pasta ben homogénea li hem donat forma,  hem esperat a que estigués ben seca, i finalment l´hem decorat. Esperem que us agradi!!


Fotos

EL COLOR VERMELL

A P3 estem treballant el color vermell. A diferents sessions hem elaborat un mural, hem classificat objectes de color vermell que hem trobat per la classe, també hem pogut fer una lupa per veure el món que ens envolta, tot de color vermell. .Fotos