Passa al contingut principal

FEM DE PIZZERS

Els nens i nenes de P5 hem fet de pizzers. Ha vingut la Luci, mare de la Nelly, i ens ha ensenyat a fer les nostres pròpies pizzes, fins i tot hem fet la nostra massa!!
Quan ja estaven fetes, hem anat a la seva pizzeria que es diu Vila Montserratina on les hem posat al forn per coure i, un cop cuinades, ens les hem menjat, estaven boníssimes!!
Fotos

Comentaris

ARTICLES POPULARS

PINTEM AMB ELS COLORS DE L'HIVERN

A P5 estem treballant els colors de l'hivern i hem fet un quadre amb pintura. Estem fet uns artistes. Fotos

LA CLASSE DELS TIGRES FA ROBÒTICA

Aquesta setmana hem començat a fer robòtica. Primer hem recordat entre tots les normes i com fer anar els robots, després hem practicat i per últim hem fet una rotllana per explicar què havíem après. Per exemple, ja sabem com connectar el nostre robot a la tablet sense equivocar-nos, com controlar la velocitat, com enregistrar la nostra veu per a que la reprodueixi el robot, fer sons, etc. Cliqueu aquí.

PSICOMOTRICITAT

La psicomotricitat és molt important als primers anys de vida de l'infant, ja que els aprenentatges es produeixen a través del moviment i de les experències amb l'entorn. També treballem  i reforcem a l'hora de psicomotricitat conceptes ja treballats anteriorment a l'aula: geometria, concepetes matemàtics, esquema corporal... Aprenem i ens divertim al mateix temps!. Fotos P5 Fotos P3

BEE- BOTS A P5

Hem après a programar les Bee-Bots en català i també en anglès.

DIA/NIT

A l'àrea de Descoberta de l'Entorn a P4 hem treballat el dia i la nit. Amb les fotos que hem buscat a casa amb ajuda dels pares hem fet un mural. Hem après moltes coses sobre el dia i la nit.