Passa al contingut principal

FEM DE QUÍMICS

Continuant amb el tema dels oficis ha vingut a explicar-nos la seva feina els pares de la  Núria de P5, la Mercè i el David, que treballen en una empresa de química. Ens han explicat mirant unes fotos quina es la seva feina i a on treballen. Després la Mercè ens ha fet màgia barrejant diferents productes químics i hem fet coses molt espectaculars.
Fotos


Comentaris

ARTICLES POPULARS

VISITA A L´HORT

La classe  de la lluna hem anat a visitar l´hort de l´escola i hem ajudat al Sr. Paco a collir pebrots i tomàquets. QUE DIVERTIT!!
FOTOS

CASTANYADA 2018

Avui hem celebrat la Castanyada! Ha vingut la Castanyera, hem ballat i hem menjat castanyes i els panellets que ha fet la classe de P5.Fotos

OBSERVEM UN TAURÓ

L'Eli, que és la mamà de l'Óscar de P5, ens ha portat un tauró a l'escola. Tots els nens i nenes d'infantil ho hem pogut obsevar i tocar. Ens hem quedat bocabadats quam ho hem vist, perquè era de veritat.
Fotos

VISITA AL MERCAT

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE DE LA LLUNA HEM ANAT A VISITAR EL MERCAT
D' OLESA. HEM APROFITAT PER COMPRAR LA FRUITA I PODER ELABORAR UNA MACEDÒNIA QUE HEM PREPARAT A LA CLASSE I ENS L' HEM MENJAT. QUE BONA QUE ESTAVA!!!
FOTOS.

SORTIDA A LA GRANJA

Els nens i nenes d'Educació Infantil hem anat d'excursió a la granja Can Pidelaserra, hem treballat la tardor, hem ajudat al pastor a buscar l'ovella que havia perdut al bosc i hem fet les feines del granger. També hem fet un passeig amb carro amb la Pepa.
Fotos