Passa al contingut principal

APRENEM AMB RACONS

Els taurons fem totes les setmanes racons d'aprenentatge. Es tracta de tres activitats diferents, dues amb suport de mestres i una altra autònoma. Aquesta setmana hem treballat el grafisme dibuixant, el raonament lògic amb construccions i la lectura global amb el vocabulari de la tardor.

Comentaris

ARTICLES POPULARS

PINTEM AMB ELS COLORS DE L'HIVERN

A P5 estem treballant els colors de l'hivern i hem fet un quadre amb pintura. Estem fet uns artistes. Fotos

LA CLASSE DELS TIGRES FA ROBÒTICA

Aquesta setmana hem començat a fer robòtica. Primer hem recordat entre tots les normes i com fer anar els robots, després hem practicat i per últim hem fet una rotllana per explicar què havíem après. Per exemple, ja sabem com connectar el nostre robot a la tablet sense equivocar-nos, com controlar la velocitat, com enregistrar la nostra veu per a que la reprodueixi el robot, fer sons, etc. Cliqueu aquí.

PSICOMOTRICITAT

La psicomotricitat és molt important als primers anys de vida de l'infant, ja que els aprenentatges es produeixen a través del moviment i de les experències amb l'entorn. També treballem  i reforcem a l'hora de psicomotricitat conceptes ja treballats anteriorment a l'aula: geometria, concepetes matemàtics, esquema corporal... Aprenem i ens divertim al mateix temps!. Fotos P5 Fotos P3

BEE- BOTS A P5

Hem après a programar les Bee-Bots en català i també en anglès.

DIA/NIT

A l'àrea de Descoberta de l'Entorn a P4 hem treballat el dia i la nit. Amb les fotos que hem buscat a casa amb ajuda dels pares hem fet un mural. Hem après moltes coses sobre el dia i la nit.